Over ons

Print Friendly, PDF & Email

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen, mail ons: info@seksualiteitemb.nl

Over ons

De inhoud van deze site is verzorgd door Claudia de Nijs, zij is orthopedagoog en zij werkt bij Stichting Omega in Amsterdam en De Wilg in Utrecht, en Rita van Burgsteden, zij  is GZ-psycholoog en heeft een eigen praktijk, zij heeft meegewerkt aan de brochure Eigen invloed voor mensen met EMB,  de website Communicatiemethoden EMB en de handreiking Seksualiteit en seksueel misbruik.
Claudia en Rita maken deel uit van de kenniskring gedragsdeskundigen van het platformEMG. Vanuit de praktijk, de kenniskring en vanuit workshops werden zij gevoed met ervaringskennis over dit onderwerp.

Patroeska Engel heeft de website ontworpen en gerealiseerd, zij is eigenaar van ontwerpbureau Webengel.

Hilair Balsters werkt als coördinator Kennisplein Gehandicaptensector. Hij was coördinator bij de totstandkoming van deze site.
Marion Keizer van het Kennisplein Gehandicaptensector verzorgde de tekstredactie.

Een klankbordgroep gaf ons waardevolle feedback. Leden van de Klankbordgroep: Marion Kersten (VGN), Jos Noordover (VGN), Annelies Kuyper (Rutgers Nisso), Pamela van Vliet ’s Heerenloo), Petra Schoonhoven (Omega), Esther Primowees (Philadelphia), Gerda Schregardus (Platform EMG), Liesbeth Smits (Triade), Govert en Willo Veldt (ouders van Mark).

De financiering van de site werd mogelijk gemaakt vanuit fonds Nuts Ohra.